top of page
Office Conference

OM OSS

Vi er noe mer

Roan Økonomi AS ble etablert i 2020 og vi har en tanke om at regnskapsførere og lønnsansvarlige må ta en større rolle i selskapene enn det de gjør i dag. Vi fokuserer på å skape merverdi, lytte til våre klienter og ser etter muligheter for at våre klientselskap skal kunne nå sitt fulle potensiale. I vårt selskap arbeider alle ansatte som et team for klienten. 

Det holder ikke å kun levere lovpålagte oppgaver i den tiden vi lever i. Om en bedrift ønsker å vokse og ha en god drift i kommende år, er det viktig å tilknytte seg personer med fagkompetanse. 

I dette selskapet har vi bred erfaring og alle ansatte jobber med et fagområde de brenner for. Dette bidrar til at vi har mer inngående kunnskap om de forskjellige bransjer en bedrift opererer innenfor. 

HVORFOR OSS?

EKSPERTISE

Vi har noen av de mest kvalifiserte rådgivere innen regnskap, lønn og HR. Med lang erfaring og tung kompetanse innen de fleste bransjer.

VÅR FILOSOFI

Vi er noe mer!
Dette innebærer at vi er riktig selskap for de som ønsker at regnskapsfører og lønnsansvarlig skal bry seg om din bedrift.

SPARRING OG SAMARBEID

Vi vet at vi håndterer svært viktige deler av våre kunders virksomhet, og setter derfor relasjonsbygging, tillitt og samarbeid svært høyt.

KONTINUERLIG UTVIKLING

Vårt selskap er et eksempel på hvordan utnyttelse av de mest aktuelle og moderne løsningene stadig effektiviserer arbeidet vårt.

Modern Office Building

ANETTE TILLER LORAAS

Partner / Daglig leder / Statsautorisert regnskapsfører / Sertifisert rådgiver innen Lønn og HR

Anette håndterer i dag lønnen for større bedrifter og konsern. Hun håndterer også blant annet sykefravær, permisjoner, permitteringer, refusjoner og oppfølginger overfor NAV. Videre har hun ansvaret for at lønnskjøringen i mindre selskaper holder den kvaliteten som kreves. Anette fører også regnskapet for bedrifter.

Image by Nathan Dumlao

ROAR LORAAS

Partner / Statsautorisert regnskapsfører

Roar har bidratt til at selskaper har doblet omsetning på kort tid, etablert sunn drift og at et selskap har blitt Gaselle-bedrift. Opererer i dag som økonomiansvarlig og/eller sparringspartner på dette området for flere klienter. Han er et naturlig kontaktpunkt når noe i regnskapet eller bedriften skal utvikles og/eller tilpasses.

person taking photo

JIAYU WU

Regnskapsfører

Jeff håndterer i dag flere klienters regnskap og fungerer som et naturlig kontaktpunkt ved faglige spørsmål i tilknytning til regnskapet. I tillegg har han lønnansvar for flere lønnsklienter.

Photo Studio Lights_edited.jpg
bottom of page